fbpx
Prints.bg

Условия

Условия на сайта – Prints.bg и поверителност

Ако използвате сайта се счита, че приемате условията за ползване и поверителност. Ако не приемате условията за ползване, моля не продължавайте с използването на Prints.bg.
Вижте повече за продуктите предлагани от Prints.bg тук.

Поръчки и изпращане.

Принтовете се изпращат в рамките на 5 работни дни от деня на поръчката. Всяка поръчака на стойност над 59лв е с безплатна доставка до офис на Еконт, Спийди, или до личен адрес (по желание на клиента), така Вашата поръчка е 100% сигурна! Можете да върнете принта, ако не Ви хареса след преглед без никакви разходи за Ваша сметка! Работим с най-големите и сигурни куриерски фирми Еконт и Спийди.

Какво получавам?

Получавате прекрасен лимитиран принт, бързо сигурно и с безплатна доставка*! Всеки принт е в лимитирана серия, и е подписан лично от художник, което гарантира нейните автентичност, качество и уникалност!

Плащане

Заплащането за поръчка може да стане в сайта Prints.bg чрез кредитна или дебитна карта през терминал на MyPos. Или при доставка от съответната куриерска фирма с наложен платеж.

Гаранция

Можем да Ви гарантираме, че ще останете доволни! Гаранцията за удовлетвореност е фактът, че нито една от многото поръчани и доставени принт картини НЕ Е била върната, т.е всеки клиент е останал доволен от поръчката си!

Мога ли да направя индивидуална поръчка на картина?

Можете да направите поръчка за изработка на принт картина по желание в различен размер, мотив, сюжет, рамка и други. Индивидуалните поръчки са по предварителна заявка и обикновено се изработват до 7 работни дни. За запитване, моля свържете се с нас.
Забранява се:
• Използването на каквото и да е съдържание от сайта в. т.ч снимков материал, съдържание, статии и други, БЕЗ ИЗРИЧНОТО СЪГЛАСИЕ на Prints.bg.
• Злоупотреба с лични данни и използването на материали или език, който могат да накърнят и/или засегнат, някои от потребителите или администраторите на сайта.
• Не се разрешава промяната на материалите по никакъв начин, освен от администраторите на сайта.
• Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби